brandingstudio

Dullaert & partners

Schilderachtige branding volgens
de regels van de kunst


Het hart op de tong, open van geest, creatief van aard:wij zijn Dullaert & Partners, een boekhoudkundig en fiscaal advieskantoor met een artistiek randje. Financieel advies of fiscale creatie? Wij helpen je volgens de regels van de kunst.

  • Brand Design
  • Value Proposition
  • Web Design
  • Web Development
Vraag

Dullaert & Partners is een boekhoudkundig en fiscaal advieskantoor gericht op creatieve ondernemers. Een unieke niche die vroeg om een artistieke vormgeving, ver weg van het saaie en stoffige imago dat de sector doorgaans kenmerkt.

Antwoord

Dullaert & Partners is allesbehalve een typisch boekhoudkantoor. Zaakvoerder Nele Dullaert is een kleurrijke persoonlijkheid die zich richt op een heel specifiek clienteel: kunstenaars, muzikanten, producers, grafisch vormgever, copywriters, enzovoort. Creatieve ondernemers zoals wijzelf dus. De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt dat artistieke karakter volledig. Vriendelijke typografie, speelse illustraties en een schilderachtig kleurenpalet komen samen in een verfrissend merk dat op geen enkele manier nog doet denken aan uitpuilende bureaulades en logge boeken vol cijfers en grafieken.

Vriendelijke typografie, speelse illustraties en een schilderachtig kleurenpalet komen samen in een verfrissend merk dat op geen enkele manier nog doet denken aan uitpuilende bureaulades en logge boeken vol cijfers en grafieken.
Resultaat

Dullaert & Partners staat stevig op de kaart als creatief boekhoudkantoor. Het bedrijf is een baken voor de artistieke sector, waar creatieve ondernemers aan alles voelen dat ze er thuis zijn. Logo, huisstijl, interieur, website, mailings: elk aspect van de branding draagt bij aan dat imago.