brandingstudio

Gepae

Totaalrenovatie met behoud
van authentieke elementen


Gepae is een totaalaannemer, gespecialiseerd in hoogwaardige interieurafwerking. Met ruim dertig jaar ervaring en expertise zijn wij de ideale partner voor alles wat te maken heeft met plafonds, wanden, vloeren, glas- en schrijnwerk.

  • Brand Design
  • Value Proposition
  • Web Design
  • Web Development
Vraag

Gepae is een afwerkingsbedrijf dat sterk groeit. Zeker in het Waasland is het een grote naam, maar vooral dankzij mond-aan-mond-reclame. Qua visibiliteit en digitale beleving hinkte het al even achterop. Logo en huisstijl waren sterk verouderd en ook de website was een bouwval zonder veel bezoekers. Aan ons om zowel de visuele identiteit als website grondig te renoveren, zodat klanten sneller aan de juiste info geraken én gemakkelijker offertes kunnen aanvragen

Antwoord

Gepae staat bekend om zijn kwaliteitswerk. Meer bekendheid en herkenbaarheid creëren was dus geen doel op zich. Wel een stijl ontwikkelen die aansluit bij de groeiambities van het bedrijf. Aan de hand van een strategisch voortraject hebben we Gepae 2.0 op de kaart gezet: logo en huisstijl werden gemoderniseerd, en vervolgens doorgetrokken in alle communicatiemiddelen, tot en met de belettering van bestelwagens en gebouwen. De grote uitdaging zat hem in het digitale luik. Tot voorheen haalde Gepae zelden klanten binnen via de website. Die fungeerde louter als online visitekaartje. Wij bouwden een splinternieuw portaal met alles erop en eraan. Klanten krijgen er een duidelijk beeld van alle services én kunnen in enkele klikken offertes aanvragen via een handige tool. Dankzij doorgedreven e-mailmarketing en een nieuwe vibe op social media wordt het online verhaal verder uitgebouwd.

Wij bouwden een splinternieuw portaal met alles erop en eraan. Klanten krijgen er een duidelijk beeld van alle services én kunnen in enkele klikken offertes aanvragen via een handige tool.
Resultaat

Onze inspanningen hebben meerdere deuren geopend om nieuwe klanten aan te werven. De social media-aanpak en website zorgen voor een veel groter bereik. Aanvragen komen gestructureerder binnen en kunnen beter opgevolgd worden. Gepae is Gepae gebleven, met dezelfde mensen, diensten, visie en waarden, maar komt vandaag veel beter uit de verf met een duidelijk en eenduidig merkverhaal.