Projecten

Vanuit een passie voor communicatie en multimedia zorgen wij voor een grotere beleving rond uw diensten en producten. Laat u inspireren door ons werk en sleep mensen mee in uw eigen verhaal.

Bertoy

Bertoy is een B2B verdeler van hoogwaardig speelgoed met als enige missie kinderen én ouders gelukkig te maken. Dit gaat ten alle tijde gepaard met een steengoede service.

Apex

Een koffiebeleving reikt verder dan de kop. Het is een moment van reflectie. Een milde vorm van euforie. Dat idee tastbaar maken, was de opdracht van Apex Coffee aan maneuver.

Starling

Starling biedt natuur- en fotografiereizen, expedities en workshops aan over de hele wereld. Na meer dan een jaar voorbereiding kwam David ‘Billy’ Herman naar ons met zijn idee. Concreet was er niks.

Herweyers

Herweyers verhuisde midden 2014 naar een prachtige nieuwe locatie in Stekene. Samen met die verhuis nam ook de identiteit van de onderneming een nieuwe start.

Umamido

Bar Umamido puurt eindeloos veel smaak uit een ogenschijnlijk eenvoudig gerecht. Deze zorg voor zuiverheid strookt met de visie op design van maneuver.

Wil je meer zien?

Bekijk extra werk op ons Behance profiel.