Slow food served fast
Umamido
Japanse hotspot voor de ultieme smaakbeleving.

Ramen-bar Umamido heeft één specialiteit: noedels met zorg bereid in een verse bouillon. Supergezond. Authentieke Aziatische keuken met een Belgische twist. De liefde voor Japan, het zuivere product en de details die oprichter Guy Quirynen in zijn werk legt, zorgen voor een bijzonder eetconcept.

Logo

Het logo van Umamido weerspiegelt het Japanse gevoel voor rust en soberheid. Eenvoud staat centraal. De kleine imperfecties die je opmerkt, zijn een subtiele referentie aan het culinaire. Samen met het lettertype zijn zij het peper en zout van het logo.

Eenvoudig en heerlijk

Creative vertaling

Bar Umamido puurt eindeloos veel smaak uit een ogenschijnlijk eenvoudig gerecht. Deze zorg voor zuiverheid strookt met de visie op design van maneuver. Wij ontwierpen het logo in lijn met Guy’s verhaal en rolden de look-and-feel van het merk verder uit.

Heldere uitwerking

Huisstijl

De menukaarten, bonnen, naamkaartjes en stempels kregen een no-nonsens look. Recht voor de raap. Met een eerlijke papierkeuze en heldere uitwerking.

Website

Het verlangen naar puurheid vind je ook terug in de website. Het concept is simpel. Wit overheerst, terwijl de foto’s van de gerechten alle aandacht naar zich toe trekken. Door de website met Wordpress te bouwen, kan Umamido gemakkelijk zelf de inhoud aanpassen. Uiteraard gebruikten we een responsief design zodat de pagina’s ook op mobiele toestellen het hongergevoel aanscherpen.

“De puurheid die Umamido kenmerkt, deed maneuver op een fijne manier doorsijpelen in de algemene vormgeving en stijl van het merk. Het kunnen omgaan met details is wat dit bureau zo sterk maakt. Als samenwerking bovendien tot vriendschap leidt, zonder het doel uit het oog te verliezen, ben je een verdomd straf bureau. Op menselijk en op vakkundig vlak”
— Guy Quirynen, drijvende kracht achter Umamido

Work

Vanuit een passie voor communicatie en multimedia zorgen wij voor een grotere beleving rond uw diensten en producten. Laat u inspireren door ons werk en sleep mensen mee in uw eigen verhaal.

Interesse?

U wil mensen verbazen? Ze trots vertellen hoe uw merk hen helpt?
Dan laadt maneuver de denktank zodat uw boodschap vlot tot bij uw doelgroep geraakt. Om het u gemakkelijk te maken, is er onze projectplanner. Zo ingevuld, zo klaar.

Wil je meer zien?

Bekijk extra werk op ons Behance profiel.