Een vliegende start

Visuele identiteit

U krijgt maar één kans om indruk te maken. Uw uiterlijk is die kans. Grijp ze. Bij maneuver ontwerpen we een visuele stijl die past bij het beeld van uw onderneming. Wie u bent, geven wij grafisch vorm. U bent namelijk wat u uitstraalt. Daarom maken wij uw waarden zichtbaar.

  • Logo Design
  • Corporate Branding
  • Storytelling
  • Name & Concept Strategy

Logo

Uw logo is uw wapenschild. De eerste kennismaking met uw merk. De essentie van uw verhaal vervat in één sprekend beeld. Uw logo draagt uw naam uit zonder hem te vermelden. Het is onmisbaar om u te profileren.

Huisstijl

U wil dat mensen u onmiddellijk herkennen? Dan moet u anders zijn. Herkenbaar zijn, is het juiste evenwicht vinden tussen wat uw publiek zoekt en waar u voor staat. Een persoonlijke huisstijl maakt uw bedrijf vatbaar. Vanuit uw logo ontwikkelen wij de visuele stijl die aansluit bij de opdracht van uw onderneming.

Storytelling

Waarom kloppen mensen bij u aan? Wat is het idee achter uw merk? Dat willen wij weten. En daarom nemen wij een kijk in de ziel van uw onderneming. Wij blijven graven tot we weten wie u bent. Daarna schrijven we uw verhaal verder uit en (her)positioneren we u in de markt. Uw geloofwaardigheid polijsten wij tot u gebeiteld zit.

Work

Vanuit een passie voor communicatie en multimedia zorgen wij voor een grotere beleving rond uw diensten en producten. Laat u inspireren door ons werk en sleep mensen mee in uw eigen verhaal.

Interesse?

U wil mensen verbazen? Ze trots vertellen hoe uw merk hen helpt?
Dan laadt maneuver de denktank zodat uw boodschap vlot tot bij uw doelgroep geraakt. Om het u gemakkelijk te maken, is er onze projectplanner. Zo ingevuld, zo klaar.