digitalbrandingstudio

Heelix

Specialisten in
menselijke dierenzorg


Heelix is een team van medische experten die aandacht hebben voor jouw huisdier.

  • Brand Design
  • Value Proposition
  • Web Design
  • Web Development
Vraag

Heelix is een centrum voor gespecialiseerde diergeneeskunde, gegroeid uit het verwijscentrum Dierenradioloog. Door een uitbreiding van het dienstenaanbod was er nood aan een alomvattende rebranding die het merk duidelijk positioneert en de beoogde doelgroepen aantrekt op de juiste manier.

Aanpak

De medische dierenwereld staat niet stil. Het niveau van de diergeneeskunde is sterk geëvolueerd en wordt vandaag onderverdeeld in verschillende specialiteiten. Binnen die hybride context was het belangrijk een wendbaar merk te creëren dat constant top-of-mind blijft. Heelix biedt een diversiteit aan oplossingen en diensten voor verschillende types gebruikers. Aan de hand van een intensief strategisch voortraject hebben we de doelgroepen gedefinieerd en hun noden zorgvuldig in kaart gebracht. Daarbij vinden strategie en stijl elkaar. We ontwikkelden een helder, toegankelijk merk waarin zowel dierenartsen, doorverwijzers als huisdiereigenaars zichzelf herkennen. De website vertaalt die ambitie: elke specialist of patiënt vindt gemakkelijk de weg in de ziektebeelden en behandelingen en kan eenvoudig afspraken inboeken.

Aan de hand van een intensief strategisch voortraject hebben we de doelgroepen gedefinieerd en hun noden zorgvuldig in kaart gebracht. Daarbij vinden strategie en stijl elkaar.
Resultaat

Heelix geniet vandaag van meer visibiliteit, meer draagkracht en meer engagement. Er staat een merk waar niet alleen dierenartsen en huisdiereigenaars in geloven, maar waar ook de eigen medewerkers trots op zijn. De nieuwe website vormt het hart van die beleving: een toegankelijk en gebruiksvriendelijk digitaal platform dat de visie van Heelix uitdraagt en bezoekers efficiënt begeleidt naar de juiste info.


Meer cases

Alle cases