digitalbrandingstudio

Maneuver barst van het talent. Verder moeten we daar niet te serieus over doen. We raken kant noch glas tijdens padel. Af en toe maken we wel een straffe plaat. This is how we work and play!

A playful bunch

Vanaf de eerste dag hebben we van Maneuver een plek gemaakt waar mensen zich ten volle kunnen ontplooien. Dat betekent redelijke werkuren en elke dag doorbrengen in een coole, creatieve omgeving. Of gewoon vakantie nemen wanneer je dat zelf wil. Alles zodat onze medewerkers een gezond en vol leven kunnen leiden. Op en naast het werk.

Join a winning team

Talenten winnen wedstrijden. Teams halen kampioenschappen binnen. Ben jij een ploegspeler met skills? Show us what you’ve got.

Vacatures

Een onnavolgbaar talent? Skills die je wil laten zien?
We zijn benieuwd. Wip eens binnen en toon wat je in huis hebt.

Brilliant Front-end Developer
Senior Brand Designer
PR Spokesperson
(Digital) Marketeer
Open Sollicitatie
The Sound of magic.
Music maestro. We kropen met z'n allen in de studio om de soundtrack van ons leven te maken. Geïnspireerd door de sound en vibes van de eighties. Eerst horen, dan voelen.
Credits
Producer: Roy Piessens
Mix Master: Sam Bombeek
Lyrics: Maneuver
Guitar: Yens Resmann
Keyboard: Glenn Thys
Percussion: David De Coninck
Mic: Dimi Desender & Linde Raats
De maneuver work-life balance

Maneuver is een inspirerende plek, waar enthousiasme, vakkennis en creativiteit samenvloeien tot een fantastische werksfeer.

01
Serious business,
lighthearted talk
Baas boven baas? Dat is niet onze stijl. Bij ons zitten de zaakvoerders gewoon tussen de werknemers. Geen hiërarchie, maar een aangename vlakke structuur die voor iedereen werkt.
02
The future
is now
Knap werk bereik je alleen met goed grief. Bij maneuver doen we alles met de juiste tools. Van de computers en camera's tot de software en toiletborstel: 't moet kwaliteit zijn of 't komt er niet in.
03
No lonely microwave
meals at the office
Lunchen, dat betekent bij ons tijd maken voor je collega's. Niemand hoeft daarom zijn eigen boterhammen mee te brengen. Elk teamlid krijgt elke dag een middagmaal geserveerd. Van knapperige pistolets tot druipende pizza's.
Start playing games with our hearts.

Tijd voor een portie nostalgie. Een spel dat ons katapulteert naar onze jonge jaren. Jeugdsentiment waar we het warm van krijgen en ons hart van gaat bonken. Ook dat is branding..

PLAY GAME